muninn © 2010 • muninn is een onderdeel van Seen Design

 

Contact

ē Op de kaart

muninn
Isabellalei 53
2018 Antwerpen
België

Tel.: +32 (0)3 290 72 56
Fax: +32 (0)3 239 81 22
info@muninn.be


De Grote Cabine

De grote cabine van muninn is speciaal ontworpen voor grote events, zowel indoor als outdoor. Merkbeleving is het kernwoord. Zowel binnen als buiten wordt de cabine voorzien van visuals die uw merk en de beleving ervan versterken. Binnenin creŽert een grote visual op de achtergrond de nodige sfeer. Samen met het gevoel van privacy leidt dit tot de gekste taferelen in de cabine. Als het gordijn terug opengaat, heeft de gebruiker een souvenir met uw logo erop. Met twee eenvoudige toetsen bepaalt de gebruiker het aantal prints en de start van het aftellen naar de foto.

Installatie

Wij komen de kleine cabine ter plaatse installeren en doen een test-run. De cabine bestaat uit 5 onderdelen (basis voorzien van stelvoeten, kast met printer, camera, e.d., achterwand in twee delen & het dak). Eens de cabine ingeschakeld is door ons, werkt ze volledig automatisch zonder assistentie.

De aankleding van de cabine kan u zelf kiezen, ze bestaat standaard uit een klein en groot zeil aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde wordt 1 zeil gebruikt, optioneel kunnen nog andere attributen in de cabine voorzien worden.
Voor de opmaak van de zeilen zijn er templates beschikbaar. Muninn kan optioneel ook de opmaak verzorgen, aan grafische skills geen gebrek aangezien muninn een deel is van Seen Design.

Specificaties

uitrusting: zwarte cabine voorzien van 3 zeilen, LCD scherm, camera & printer (fotoafdruk) en 2 bedieningsknoppen (1 voor het aantal afdrukken met een maximum van 5, de ander om te starten)
afmetingen: B 3m, D 1m75, H 2m60
gewicht: +/-400 kg
autonomie: 700 prints
doorstroomtijd: 40 afdrukken per uur, geschikt voor events van 0 tot 10000 personen
gebruik: buiten & binnengebruik, ondergrond van geen belang
output: met behulp van 1 knop kiest men het aantal afdrukken (max. 5) wanneer dan op de startknop gedrukt wordt, wordt er 1 foto gemaakt, die samen met uw logo op afdruk 1 to 5 maal wordt geprint.
stroomvoorziening: 220V

Voor particulieren wordt er gewerkt met een waarborg die op voorhand dient betaald te worden. Zowel voor bedrijven als particulieren wordt vooraf een huurcontract ondertekend.

 

 

 

 

 


Muninn people